В редакцията на Plovdiv24.bg получихме притеснителен сигнал на гражданин за надвиснал

...
В редакцията на Plovdiv24.bg получихме притеснителен сигнал на гражданин за надвиснал
Коментари Харесай

Възмутен пловдивчанин: Ако този голян клон падне върху детето на общински служители, дали ще са все така непокисти?

В редакцията на  Plovdiv24.bg получихме стеснителен сигнал на жител за щръкнал огромен клон, който всеки миг може да се стовари върху човек, който минава изпод. Тъй като няколко пъти е алармирал общински чиновници без резултат, той се е принудил да се обърне към нашата медия за подпомагане. Ето какво ни написа той:



Здравейте, пиша Ви по отношение на огромен клон на дърво, който може да видите долу в атачмънтите. Това се намира на ул. " Бряст ", гр. Пловдив. Забелязах го преди седмицата на 30.07.2022г., че се е прекършил и в понеделник на 01.08.2022г. рано сутринта към 8:15 часа оповестих на жена, която е служащ от поддържането на паркове и градини - беше с още една и чистеха детския ъгъл ( катеружка, люлки, пързалка и други ). Тя сподели, че ще съобщи на директния си началник.

Прибирайки се вечерта видях, че прекършеният клон към момента си седи, по тази причина на идващия ден още веднъж приказвах с различен служащ този път мъж, който поливаше в парка, като той ми сподели, че те поддържали единствено ниската част от дърветата. Казах му, че наоколо има детски ъгъл и под дървото минават доста деца, също така минават и доста хора, които вървят да си пазарят в близкия магазин " Лекси ". Каза ми, че ще съобщи на ръководителя си, само че още веднъж на вечерта резултат никакъв.

На 05.08.2022г. се пробвах да се свържа по телефон с район  " Западен ", с цел да подам сигнал. Исках да протоколирам диалога за доказателство, че ще се засилват, само че незабавно ми затвориха, не един, а два пъти. Следобяд майка ми подаде сигнал на телефон 112, като там й споделиха, че сигналът е записан и ще се съобщи нататък.

Днес към този момент сме 08.08.2022г. и счупеният клон все по този начин хубаво си виси и съхне. Чудя се по кое време ли ще падне и се надявам нека да не е върху някой човек. Също по този начин съм засегнат от незаинтересоваността на тези чиновници и се чудя дали, в случай че този огромен клон падне върху тяхното дете и го осакати за цялостен живот, или, недай си Боже нещо по-лошо, ще са все по този начин непокисти и безотговорни?

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР